Strandstien

– UDSOLGT

De otte eksklusive byhuse næsten på stranden

Strandstiens byhuse er placeret tættest på stranden. Med tre boligetager, forskudte plan både inde og ude, en imponerende tagterrasse på 2. sal med udsigt ud over området – og med kig til vandet fra de østlige boliger – er Strandstiens byhuse noget ganske særligt og eksklusivt.

De otte byhuse på STRANDSTIEN fremstår i smukke, lyse, melerede Wienerberger tegl – som er med til at tilføre boligerne et karakterfuldt, gedigent og æstetisk udtryk. Desuden vil elementer af aluminium i varme farvetoner skabe et harmonisk kontrastforhold til de lyse tegl, ligesom det øverste trappehus i beton på tagplanet giver husene en moderne, lidt rå signatur.
Byhusene er alle i tre etager med rummelig underetage, stueplan, første sal og ikke mindst stor, attraktiv tagterrasse øverst på anden sal, med plads til loungemøbler, siddepladser og henslængt udeliv – så tæt på stranden man kan komme i sit eget hjem!

På forsiden af de elegante huse anlægges små flisebelagte terrasser, mens der på sydsiden er en lidt større flisebelagt terrasse. Terrasserne er hævet en anelse i niveau, for at frigøre byhuset fra gadeniveau. En særdeles lækker og gennemtænkt detalje.

Fra STRANDSTIEN kan man få sand mellem tæerne, og måske en kølende dukkert, i løbet af få minutter til fods via det charmerende stisystem i området.

Galleri – prøvebolig