Øresundsrækkerne

– UDSOLGT

17 helt særlige byhuse, med grønt, organisk stiforløb

Den nordlige række byhuse indeholder 8 boliger på 194 – 206 m2 inkl. underetage, adskilt af organisk grønt stiforløb – med fire byhuse på hver side. Disse byhuse udmærker sig ved en ekstra stue på 2. sal med direkte udgang til øst- og vestvendt tagterrasse.

Den sydlige del af rækkerne består af 9 sammenhængende byhuse på 173 – 185 m2 inkl. undertage. Disse byhuse har som noget særligt tagterrasse med pergola og privat område.

Byhusene i ØRESUNDSRÆKKERNE fordeler sig på otte boliger mod nord og ni boliger mod syd på grunden. Alle byhusene markerer sig med veludnyttede arealer og attraktive uderum på toppen.

De otte nordlige byhuse er opdelt med fire på hver side af et frodigt og grønt stiforløb i midten, med små stier, siddepladser og strandplanter. Boligerne er opført i de smukke Wienerberger tegl og fremstår i et lyst, messingfarvet facadeudtryk med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier. Boligerne komplimenterer dermed på smukkeste vis de ni sydvendte byhuse i et mellem-gyldent, næsten bronzefarvet facadeudtryk, ligeledes med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier.

Facadefarverne på henholdsvis de nord- og sydvendte byhuse afspejler farverne på de eksisterende bygninger, der i sin tid stod på samme sted. Historien får nu nyt liv.

Galleri – prøvebolig