1
2
3
4
5
6
1

Showroom

2

Amager Strandvej

3

Krimsvej

4

Italiensvej

5

Øresundsvej

6

Helgoland

Indtil for få år siden var alle grundene ud til kysten – fra Øresundsvej i nord til Italiensvej mod syd – præget af industribygninger og håndværkervirksomheder.

Med projektet ’Amager Strandpark’ og de tre unikke bebyggelser, sætter ELF Development et smukt aftryk i det populære område – med eksklusive arkitekttegnede boliger og hyggelige grønne oaser ved kysten.

Med sine næsten 200.000 indbyggere er Amager Danmarks mest befolkningsrige ø. Den lave, frugtbare ø, som for en stor dels vedkommende i sin tid blev indvundet fra Øresunds lave vand, og som siden er udvidet og udbygget, tæt og højt, har en særlig stolthed over sig. Øens beboere værner om deres ø og den helt særlige ånd, der hersker i dette sydøstligste hjørne af København.

Alle med eventyrlyst eller ærinde ude i den store verden kommer med større eller mindre mellemrum forbi Københavns Lufthavn, som siden 1925 har været centrum for dansk flytrafik og i dag er Nordens største internationale lufthavn.

Tæt på en tredjedel af Amager mod vest, kaldet Amager og Kalvebod Fælled, står i dag næsten uberørt, som fredede naturområder med habitat for en række plante- og fuglearter, og ikke mindst som populært rekreativt område for byens borgere.

Nye og gamle boligområder smelter smukt sammen på øen, der i mange år også har været base for adskillige internationale og danske virksomheder – både i form af store hovedsæder med masser af arbejdspladser, og endnu flere mindre kreative firmaer, iværksættere, musikere, reklamefolk, trendsættere, modebrands – og ikke mindst kaffebarer, caféer og restauranter.

Ydermere er der kyststrækningerne, som hele vejen rundt om Amager, særligt mod syd og øst, i stor stil tiltrækker både lokale Amar’kanere og strandelskende Københavnere. Et stykke naturskønt paradis i dansk verdensklasse med hvide sandstrande, masser af vandsport og Nordeuropas største Akvarium ’Den Blå Planet’. Atmosfærefyldte lystbådehavne, cool kaffebarer og hippe udendørs hangouts. Alt sammen i både børne- og voksenhøjde.

Så i disse år går turen i dén grad til Amager – og for mange bliver besøget permanent. Det bliver begyndelsen på et nyt og rart liv, på Københavns nye attraktive ø.