Strandstien – bolig

Plantegning

8 eksklusive byhuse tættest på vandet. 

Byhuse i forskudte plan på 194-205 inkl. underetage. Boligerne byder som noget særligt på egne private tagterrasser med plads til blomster, strandplanter og stemningsfuldt udeliv. 

FAKTABOKS

Bolignr:
7

Status:
Solgt

Boligtype:
Ejerbolig

Antal Plan:
3

Bruttoareal inkl. underetage:
194 m²

Antal rum:
6

Have:
Ja

Tagterrasse:
Ja

Adresse:
Amager Strandvej

Indflytningsdato:
15-09-2019

Deponering:
-

Kontantpris:
Solgt

Byhusenes unikke, indbydende underetager, med gulvvarme under de store smukke klinker, indeholder bryggers + bad, disponibelt rum samt et stort alrum.

Husenes mange kvadratmeter og rummelighed fornemmes særligt i stueplan, hvor især køkken-alrummet har fået ekstra rumhøjde på grund af det forskudte plan med et lille trappeløb op til stueafdelingen mod syd. En arkitektonisk finesse af de top delikate, som er med til at skabe en international feeling og desuden tilfører rummet lys og luft.

Første salen er indrettet med to værelser mod nord og stort forældresoveværelse med walk-in closet mod syd. Husets lækre badeværelse er ligeledes bekvemt placeret på første sal.

Den indvendige trappe fortsætter til trappehuset på boligens øverste etage, med den unikke tagterrasse. Her har lækre udemøbleringer, blomster og plantekrukker særdeles gode betingelser.