Find din nye bolig

Forside > Strandkanten

Velkommen i første række – Strandkanten

Strandkanten med den mest prestigefyldte beliggenhed, direkte ud til Amagerstrand, kommer nu i salg. Det bliver en ejendom i 3-7 etager med 35 boliger. Alle boliger har direkte udsigt til stranden og samtidig vestvendte altaner eller tagterrasser.

Når stil og funktion går hånd i hånd

Strandkanten er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Gröning, som også har tegnet mange af de omgivende boliger. Ejendommens særlige trappeform giver bygningen sit karakteristiske udtryk. Det giver også 7 lejligheder med egen tagterrasse, 6 af dem med direkte udgang i samme plan.

Lejlighederne med egen tagterrasse bliver ganske unikke. Du går gennem skydedøren fra lejligheden og direkte ud på en kæmpe tagterrasse. Med plads til siddearrangementer, højbede, liggestole og grill. Du får alle fordelene ved en have, uden besværet og vedligeholdelsen. Og med udsigten direkte ud over vandet.

Alle de andre lejligheder har altaner mod syd og vest, de største helt op til 15 m2. Så der er også i de øvrige lejligheder mulighed for at nyde det gode vejr derhjemme.

I stueetagen bliver der gjort plads til mindre butikker, der vil skabe liv og energi i området og styrke indkøbsmulighederne for beboerne. Liv er der også på den anden side af gaden, hvor Amagers lækre strand ligger og venter.

Gennemlyst og gennemført

Her får man flotte gennemlyste rum. Karnapper og rummelige balkoner giver brugeren et fantastisk udsyn og en nærhed med det store uderum som Amager Strand udgør.

Alle lejlighederne er udstyret med imponerende gulv-til-loft vinduespartier, der sørger for at du virkelig oplever det særlige lys der er ved havet.

7 af lejlighederne bliver udstyret med fantastiske tagterrasser, 6 af dem i plan med lejligheden. De øvrige lejligheder får alle sammen store altaner mod syd og vest.

Køkkenet er placeret centralt, hvilket giver mulighed for at indrette frit i rummet og vælge hvilken udsigt man vil spise til. Værelserne knytter sig til boligens store, gennemlyste rum uden arealkrævende gange eller passager – og tilbyder varierede udsigter og opholdsaltaner.

Fakta

Fakta om Strandkanten

  • 35 ejerlejligheder på 2-5 værelser
  • Havudsigt fra hver eneste bolig
  • Store altaner eller private tagterrasser
  • Egen p-plads i parkeringskælder

Situations plan

Billedgalleri

Boligoversigt

Adresse Sal Type Bolignr Bruttoareal Rum Pris Status
Stuen - 0

Kontakt mægler

 

Lars_Bo_2889_small

Lars Bo Christensen
Indehaver – Ejendomsmægler & valuar, MDE

Direkte 61 20 10 41

danbolig-logo

Danbolig Amager
Øresundsvej 124
2300 København S
Amagerstrand@danbolig.dk
Tlf.: 32 34 04 00

Åbent Hus

Kom til Åbent Hus i Boligshoppen på Amager Strandvej 162. Her har du mulighed for en uforpligtende samtale med vores mæglere samt at se materialeprøver på de forskellige køkken- og badleverandører.

Næste Åbent Hus er på søndag kl. 12.30 til 13.30

Få nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsservice og følg med i salget og byggeriet ved Amager Strandpark.

Beliggenhed

Boliger til salg

Boliger til salg
ex_lille_billede

vær.

Stuen
Hustype:

Boligtype:

Projektnr:

Pris:
0

Altan:

Have/Terrasse:

Badeværelser :
Øvrige projekter
ex_lille_billede

lejligheder
0 ledige


Område:

Hustype:

Pris:
0-0

Værelser:
0-0 Værelser

Altan:
Nej

Tagterrasse:
Nej

Indflytning:
01-01-1970

Bygherre / Udvikler

Byggeherre
ELF_logo_web2

Udvikler
npv_logo_web2

Arkitekt
groning_logo2

Downloads