Øresundsrækkerne – bolig

Plantegning

17 byhuse opdelt i nordlig og sydlig bebyggelse. 

Den sydlige del af bebyggelsen består af 9 sammenhængende byhuse på 173 – 185 m2 inkl. undertage.

Disse huse har som noget særligt tagterrasse med pergola og privat område.


FAKTABOKS

Bolignr:
12

Status:
Solgt

Boligtype:
Ejerbolig

Antal Plan:
3

Bruttoareal inkl. underetage:
173 m²

Antal rum:
6

Have:
Ja

Tagterrasse:
Ja

Adresse:
Amager Strandvej

Indflytningsdato:
01-12-2019

Deponering:
-

Kontantpris:
Solgt

Alle 17 byhuse har særdeles rummelige og brugbare underetager med kombineret bryggers og badeværelse samt alrum med mange anvendelsesmuligheder. Der er gulvvarme overalt i den klinkebelagte underetage, som både frigiver ekstra plads og desuden bidrager til et lunt og sundt hus.

I stueplan er der både entré, gæstetoilet og køkken/alrum med spiseplads samt veldisponeret stue med udgang til sydvendt, flisebelagt terrasse og have.

Førstesalen byder på master bedroom med walk-in closet samt to gode værelser. Boligens lækre badeværelse er ligeledes placeret på 1. sal. ØRESUNDSRÆKKERNES otte byhuse mod nord har desuden stor stue på 2. sal, hvorfra der er udgang til tagterrasse på begge sider.

De ni byhuse mod syd har egen adgang via taghus til øverste plan, hvor den store træterrasse, omkranset af plantekasser med strand- og sivplanter, bringer stranden helt tæt på.

I Øresundsrækkerne vil både den store og lille familie få plads til hverdagens praktik i en drøm af et byhus med mange indretningsmuligheder. Her er både uderum på toppen og i stueplan. Husenes centrale placering i området giver følelsen af noget unikt, hvorfra adgangen til områdets mange tilbud og ikke mindst stranden ligger lige for.