Strandtårnet – ejerboliger

Bo med panorama udsigt over Øresund

Med en unik placering direkte ved Amager Strandvej rejser Strandtårnet sig med sine 14 etager og tilbyder en fantastisk udsigt over Øresund og Strandparken. For at matche den eksklusive beliggenhed er Strandtårnet sten for sten bygget af gedigne materialer.

Alle lejlighederne er gennemlyste med store vinduespartier, der sørger for fuldt udbytte af lyset ved havet. Lejlighederne har store altaner mod syd eller vest.

Lejlighedernes planer er åbne og enkle med mange indretningsmuligheder. Fleksibiliteten er i højsædet, og de store stuer kan underopdeles og give flere værelser, så alle lejlighederne kan tilpasses dine behov – nu og i fremtiden. Strandtårnet kan derfor både danne ramme om den perfekte egoistbolig med udsigt over by og vand og om den store familie med helt op til 5 værelser.

  • Fra 2v/3v egoist lejligheder til 4/5 værelses familieboliger
  • Store vinduespartier – gennemlyste lejligheder
  • Egen parkeringsplads i ejendommens p-kælder
  • 180° udsigt over by og hav

Lejlighederne er på hhv. 121 kvm og 155 kvm

Strandhusene

Bo ved stranden og lev i byen

Strandhusene har en uovertruffen beliggenhed – både helt tæt på vandet og på byens centrum. Du kan stå op til solopgang, slå din terrassedør op, slå et badehåndklæde om livet og hoppe i havet et halvt minut efter. For mange bliver en morgendukkert hurtigt en uundværlig rutine, inden de står i jakkesæt i centrum kort tid efter. Metroen ligger i umiddelbar nærhed og bringer dig til Kongens Nytorv på under 7 minutter. En rask cyklist kan gøre turen på et kvarter.

Den unikke strandbeliggenhed giver en lang række fordele, der kun er de bedste ferieboliger forundt. Her er højt til himlen og masser af horisont. Det særlige lys, der kendertegner vandet og kysten, når helt ind i din bolig, og daglig adgang til den friske havluft giver plus på trivselskontoen. Med kilometervis af børnevenlig strand og de mange aktivitetsmuligheder i baghaven er Strandhusene et oplagt sted at lade ungerne lege og vokse op.

Strandhusene er præget af små pladser og hyggelige stræder med et nærmiljø, der giver landsbystemning på den moderne måde. Boligernes placering i forhold til hinanden og det omgivende område beror ikke på tilfældigheder. Vil du have det bedste fra Dragørs fiskermiljø, byhusene i New York og Kartoffelrækkerne  i København, står der Strandhusene på dit nye vejskilt.

Nordtårnet

Kom med op i Nordtårnet og lev bylivet med strandbeliggenhed og tårnudsigt

Nordtårnet tager livet i storbyen til helt nye højder. Her får du både parkbeliggenhed, strandplacering og tårnudsigt til Øresund. Alt sammen mindre end 10 minutter fra centrum.

Med sine 15 etager er Nordtårnet blandt de højeste boligejendomme i Danmark. Derfor er det i sig selv usædvanligt, at man kan bo så højt til vejrs. Sammenkoblingen af højderne og den ekstreme nærhed til havet resulterer i de mest spektakulære udsigter, man kan tænke sig.

Nordtårnet opføres midt i en park, hvor kvarterets børn kan mødes og lege i de grønne omgivelser. Men lige udenfor parken ligger Amager Strandpark, der overgår de fleste andre rekreative områder. Det er et maritimt paradis med kilometervis af lækker badestrand, joggingstier og sportsfaciliteter. Strandparken er simpelthen populær blandt alle – lige fra kite-surferen til barnet med skovl og spand.

Nordtårnet facts…

  • Lejligheder fra 76 til 204 m2 med mulighed for 2-5 værelser
  • Gratis parkeringsplads i kælderen
  • Kun 200 meter til Metroen og herefter få min. til centrum