Nordtaarnet_slider_01
Strandgaarden_slider_10
Strandgaarden_slider_07
Strandkanten_slider_02
Strandgaarden_slider_04
Nordtaarnet_slider_01
Nordtaarnet_slider_02

Find din nye bolig

Couloir – strandbar med udsigt

Couloir er en strandbar/restaurant/café, som ligger med udsigt udover amager strandpark. Couloirs udendørs terrasse er et godt sted at hænge ud på en solskinsdag efter en tur på Amager Strand, men der er også masser af plads inden døre, hvis det er koldt.

Amager Strand Minigolf

Vi har 18 spændende baner i forskellige sværhedsgrader.

Blokartcph

Sus lydløst afsted på den 512 m lange bane med op til 50 km/t.

Allehånde Café ved havet

Præcis hvor havet møder land ligger Allehånde Café på en moderne husbåd og lokker med oplevelser til både mave og øjne. Mens båden blidt flytter sig efter bølgernes gang, serverer vi gode, hjemmelavede småretter til frokost eller aftensmad, skænker kolde fadøl, veltempereret vin og god kaffe. I weekenden har vi brunch på vandet.

Kajakhotellet

Uanset niveau tilbyder Kajakhotellet dig det rigtige kursus! Om man er begynder og på vej til at gå på opdagelse i havkajakkens muligheder, rutineret roer som har brug for nye udfordringer, eller går med en ambition om at blive havkajakinstruktør – Kajakhotellet viser dig vejen på vandet.

KiteCPH

Hvis du vil lære at kitesurf er KiteCPHs kite skole den hurtige, nemme og fleksible måde at lære kitesurfing på.

Inipi  – Velvære i Indiansk svedhytte

Wellværestedet på Amagerstrand i skønne omgivelser tæt på metro station 5øren. Fri parkering , med massage, akupunktur, saunatemaer og Indiansk svedhytte.

Fields – Skandinaviens største shoppingcenter

Vi tilbyder alt fra eksklusiv high street shopping, tilbudsjagt til storkøb.

Amager Centret

Amager Centret består af 72 butikker, heraf 2 dagligvarebutikker og et mindre udvalg af spisesteder.

Roklubben Øresund

Roklubben Øresund er en mindre klub, hvor alle kender hinanden, og vi er meget aktive. Vi har vores eget klubhus med udsigt over vandet, en hyggelig gårdhave samt gode faciliteter (bad, sauna og motionsrum).

Amager Strand Sejlklub

Vi er Københavns kommunes integrerede Sejlinstitution, i daglig tale Amager Strand Sejlklub eller ASS. Institutionen består af Fritidshjem nomeret til 20 børn og Fritidsklub nomeret til 60 børn.

Sundby Sejlforening

Lær at sejle – eller bliv en bedre sejler. Du kan lære praktisk sejlads på sejlerskolen i Sundby Sejlforening.

Sundby Sejl

Book din næste fest i Restaurant Sundby Sejl. Saml din familie, venner eller kollegaer til en uforglemmelig fest i vores restaurant. Nyd den skønne udsigt ud over Øresund og mærk den afslappende stemning.